Onderwijsinstellingen

Het onderwijs heeft bij mij al jaren een speciale plek. We zien al enige tijd dat Onderwijs is aan het veranderen is op het gebied van communicatie en betere aansluiting zoeken bij de individuele student.

Hiervoor heb ik een aantal specifieke oplossingen voor docenten en leerlingen/studenten. Het doel is om effectief met elkaar te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Als je elkaar beter begrijpt zal ook de onderlinge verdraagzaamheid toenemen. Dat wil ik graag bereiken!
Als je begrijpt waarom een ander op een bepaalde manier reageert en hoe je zelf daarmee om zou kunnen gaan, kunnen een hoop conflicten voorkomen of opgelost worden.

De laatste jaren wordt de individuele aandacht voor de leerling/student steeds belangrijker.
Het kost veel tijd om leerlingen/studenten écht te leren kennen en doorgronden. Hierdoor kunnen in de eerste periode van een studie de studenten nog niet effectief aangestuurd worden.
Van Vierzen 4 You biedt u samen met Q4 profiles een mooie, praktische laagdrempelige methode om uw docenten meer inzicht te bieden in elkaar en in de studenten. met als gevolg meer werkplezier voor iedereen én een verlaging van de werkdruk!

Het Studentenprofiel dat is ontwikkelt vanuit het Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel geeft een individuele student (vanaf 17 jaar en ouder) meer zelfinzicht en zelfkennis. Het is een objectieve manier om te bespreken welke potentiele uitdagingen deze student tegen gaat komen tijdens zijn opleiding/studie, maar vooral waar de kracht en motivatie ligt. Het bevat tevens een “handleiding” hoe een docent het effectiefst communiceert met deze student. Studieadviseurs zullen een objectieve tool in handen krijgen, zodat deze de student nog effectiever kan coachen/begeleiden.

Ik kom graag geheel kosteloos bij u langs samen te kijken op welke manier we deze methode bij uw onderwijsinstelling kunnen inzetten.

Ik heb de Privacyverklaring gelezen

Certified Partner of: