Wie is Van Vierzen 4 You

Van Vierzen 4 You is Ingrid van Vierzen.

Contact maken op LinkedIn? Klik op mijn foto!

Met ruime werkervaring in en met diverse branches ben ik Van Vierzen 4 You gestart.
De branches waar ik veel ervaring mee heb zij onder andere:
– Detailhandel
– Groothandel
– Logistiek
– Onderwijs
– Uitzendbranche

In alle branches heb ik te maken (gehad) met communicatie in diverse vormen. Het ene moment loop de communicatie soepel en zit je met je manager of collega op één lijn en heb je een half woord genoeg om elkaar te begrijpen en samen te werken. Op andere momenten lijkt het wel of je niemand begrijpt.

Tijdens de vele interne en externe trainingen werd het thema communicatie dan ook regelmatig behandeld. In mijn beleving kwamen trainingen niet verder dan de geijkte lijn van zender naar ontvanger met stoorzender en ruis.

In 2016 heb ik kennisgemaakt met DISC methode van Q4 profiles en was ik gelijk enthousiast. Mijn Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel zorgde voor veel herkenning en bewustwording als het gaat om persoonlijke- communicatie, sterkten en valkuilen. Mijn eerste reactie: “Had ik dit maar eerder in mijn carrière geweten, dat had veel problemen voorkomen!” 

En dat is precies mijn doel met Van Vierzen 4 You! Jou laten ervaren wat meer zelfinzicht, zelfkennis en zelfvertrouwen voor jou kunnen betekenen. Ik wil al mijn kennis en ervaringen met je delen en je laten zien dat jij door middel van effectieve communicatie verder komt.

Laten we kennismaken!

Ik heb de Privacyverklaring gelezen

Certified Partner of: