Workshops Communicatie & Temperamenten

 

 

 

 

Waarom een workshop over communicatie volgen?
Je komt het regelmatig tegen dat je wat minder lekker in je vel zit en dat je dan snauwt of juist veel rustiger reageert of dat je je veel meer door je emotie laat leiden , terwijl je normaal altijd een snelle rationele beslissing neemt? Er zijn legio voorbeelden, maar hoe zit dat nou?

In mijn  Workshops, op 11, 16 of 23 oktober aanstaande, ga ik je er alles over vertellen en geef ik je tips hoe je hier mee om kan gaan! Na de Workshop zal je zien dat je anders naar gedrag en communicatie kijkt en ook herkenning vindt in het gedrag van anderen.
Geïnteresseerd? Meld je hier aan of bel me voor meer informatie!

Tot gauw,
Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *